Inschrijvingen voor volgend schooljaar

Ten gevolge van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid voor scholen om de verspreiding van het Coronavirus zo goed mogelijk proberen tegen te gaan, annuleren we onze opendeurdag op de gehele campus. Ouders die interesse hebben om hun kind bij ons op school in te schrijven, nemen best persoonlijk contact op met de school.

Aangezien onze opendeurdag ook de start van onze inschrijvingen betekende, dienen we hier ook een alternatief aan te bieden. U kan een afspraak maken via mail om uw kind(eren) in te schrijven. De datum en het uur van verzending gelden als volgorde van inschrijving. Wij zullen daarna een moment afspreken om het inschrijven te voltooien.

Vermeld in uw mail de naam en het leerjaar waarin u uw kind(eren) wil inschrijven alsook uw telefoonnummer. Verzend deze mail naar zowel directie, beleidsmedewerker als zorgcoördinator. Wij sturen u dan een bevestigingsmail. Om de inschrijving af te ronden dient u nog fysiek de nodige documenten te komen ondertekenen. Gezien de situatie kunnen wij op dit moment echter nog geen moment hiervoor vastleggen. We zullen u dan spoedig op de hoogte brengen van de mogelijke momenten.

directie@basisschool-keerbergen.be

beleidsmedewerker@basisschool-keerbergen.be

zorgcoordinator@basisschool-keerbergen.be

van 2/3/2020 t.e.m. 13/3/2020:
inschrijvingen van de voorrangsgroepen:

* broers en zussen van kinderen van onze school
* kinderen van personeel

vanaf zaterdag 14/3/2020 (opendeurdag van onze campus):
vrije (nieuwe) inschrijvingen:

Wij werken niet met een digitale aanmelding voor nieuwe inschrijvingen.
Men dient voor een nieuwe inschrijving op school aanwezig te zijn vanaf zaterdag 14 maart 2020 (ingang langs poort 7!).
De poort gaat open om 14u00.
Kinderen worden chronologisch ingeschreven in het inschrijvingsregister.

De maximumcapaciteit voor schooljaar 2020-2021:

Instapklas (2,5-jarigen): 48 kleuters

Eerste kleuterklas (3-jarigen): 48 kleuters