Onze opendeurdag van 13 maart gaat omwille van coronamaatregelen niet door.

Willen jullie vooraf achter al eens de sfeer van onze kleuter- en basisschool opsnuiven?

We maakten een filmpje dat jullie hier kunnen bekijken.

U kunt nog steeds een afspraak maken voor een rondleiding na de schooluren. Dit doet u via mail of telefoon.

Zit u met een heleboel vragen en vindt u op onze website het antwoord niet?  Geen nood!

Wij organiseren echter op 13 maart een VRAAG MAAR RAAK SESSIE

Van 11u tot 12u en van 13u tot 14u kan je algemene vragen stellen.

Vraag maar raak sessie 11u12u.

Neem deel via uw computer of mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vraag maar raak sessie 13u14u.

Neem deel via uw computer of mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Wij hopen op deze wijze u een antwoord te kunnen bieden op al uw vragen.

Om 14u00 gaan wij van start met de vrije inschrijvingen, deze zullen digitaal verlopen.

Voor meer info betreffende deze inschrijving kunt u bellen naar het nummer

015 23 53 61 of mailen naar beleidsmedewerker@basisschool-keerbergen.be

Via dit mailadres stuurt u ook uw digitale inschrijving door.

Tot snel!

Instemming door beide ouders:

Beide ouders dienen akkoord te gaan met de inschrijving van hun kind in onze school.

Bij de inschrijving van een leerling door één ouder, zal de school informeren naar de organisatie van het ouderlijk gezag, de gezinssamenstelling, de verblijfsregeling,… De school gaat echter uit van een vermoeden van instemming van de andere ouder indien zij niet op de hoogte is of wordt gebracht van een problematische situatie. Indien de school op de hoogte is van een (mogelijks) problematische thuissituatie, zal zij de toestemming van beide ouders vragen bij de inschrijving van het kind in de school.

Instemming met pedagogisch project en het schoolreglement:

Een inschrijving kan pas ingaan na instemming met het pedagogisch project en het schoolreglement. Bij een wijziging van het schoolreglement zal de school de ouders hierover informeren en geven de ouders opnieuw schriftelijk akkoord met het gewijzigde schoolreglement. Indien de ouders zich met de wijziging niet akkoord verklaren, dan wordt aan de inschrijving van het kind een einde gesteld op 31 augustus van het lopende schooljaar.